Business Nieuws: 20 december 2013 Eerste Plaatsingsbonus voor RuitenVisie in Zwaag

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Het glas- en montagebedrijf RuitenVisie in Zwaag wil iets betekenen voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Na contact met leerplichtambtenaar Judith Lof van de gemeente Hoorn en het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid regio Noord-Holland Noord 2.0 is er een samenwerking tot stand gekomen welke heeft geleid tot een eerste plaatsing van een jongere: Ronald.

Mede dankzij de Plaatsingsbonus van het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid 2.0 heeft het bedrijf de mogelijkheid om Ronald in dienst te nemen en hem de extra begeleiding te geven die hij nodig heeft. Ronald gaat de opleiding basis glaszetter volgen en kan daarna eventueel doorleren naar een hoger niveau.

Kijk voor meer informatie over de Plaatsingsbonus en overige subsidies op www.subsidiecalculator.nl. Of als je een jongere bent op www.vraaghetjob.nl.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl