Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 december 2013 Eerste Plaatsingsbonus voor RuitenVisie in Zwaag

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Het glas- en montagebedrijf RuitenVisie in Zwaag wil iets betekenen voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Na contact met leerplichtambtenaar Judith Lof van de gemeente Hoorn en het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid regio Noord-Holland Noord 2.0 is er een samenwerking tot stand gekomen welke heeft geleid tot een eerste plaatsing van een jongere: Ronald.

Mede dankzij de Plaatsingsbonus van het Actieplan Jeugdwerkgelegenheid 2.0 heeft het bedrijf de mogelijkheid om Ronald in dienst te nemen en hem de extra begeleiding te geven die hij nodig heeft. Ronald gaat de opleiding basis glaszetter volgen en kan daarna eventueel doorleren naar een hoger niveau.

Kijk voor meer informatie over de Plaatsingsbonus en overige subsidies op www.subsidiecalculator.nl. Of als je een jongere bent op www.vraaghetjob.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl