Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 23 december 2013 Fundament gelegd voor Uitvoeringsagenda De Kop Werkt

door Carla Muller - Met de Uitvoeringsagenda De Kop Werkt! is in 2013 een voorspoedige start gemaakt. Met name de geslaagde Texel-conferentie begin dit jaar heeft een stevig fundament gelegd. De samenwerking lukt steeds beter, te meer daar de raden inmiddels goed zijn aangesloten.

Kortom, de basis ligt er om in het nieuwe jaar onder de vlag van De Kop Werkt! versneld door te gaan met het versterken van het economisch profiel van de Kop!

Dit gebeurt onder leiding van twee nieuwe gangmakers. Na ruim een jaar werken aan de uitvoeringsagenda, heeft programmamanager Jan Visser het stokje overgedragen aan Kees Joustra (provincie Noord-Holland) en Jeroen Pistor (gemeente Den Helder). (bron: De Kop Werkt)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl