Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 24 december 2013 Gezocht: vrouwen in het MKB die hun ervaringen willen laten waarderen

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Het RPA-NHN ondersteunt samen met hogeschool Inholland het Europese project "Vrouwen in het MKB: het waarderen van werk- en leerervaringen". Dit project richt zich op vrouwen die hun ervaringen in het MKB willen gebruiken om hun inzetbaarheid op de arbeidsmarkt en in de samenleving te bevorderen. In deze enquête vragen wij vrouwen informatie over hun werkzaamheden in het MKB: omvang bedrijf, sector, taken, interesses, ed.

Werkervaring bestaat uit veel meer dan alleen maar werkervaring bij een bedrijf of organisatie. Naast formele ervaringen -diploma's via onderwijsorganisaties en daadwerkelijke werkervaring - doen mensen ook informele werkervaring op, zowel op de werkplek als in hun vrije tijd. Denk aan vrijwilligerswerk, het managen van een gezin of een functie bij een vereniging. Al deze werkervaring zorgt voor verdere ontwikkeling van talenten en competenties.

Met een EVC-procedure (Erkenning van Verworven Competenties) kan deze aanvullende werkervaring worden erkend en gewaardeerd, waardoor b.v. een diploma opeens veel makkelijker haalbaar blijkt te zijn, omdat al aan bepaalde competenties is voldaan.

Bent u een vrouw en werkt u in het MKB? Vul dan hier de enquête in: http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=167372

De antwoorden zijn zeer belangrijk en zullen vertrouwelijk worden behandeld. Het invullen kost ca. 5 minuten.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl