Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 24 december 2013 Inschrijving standplaatsen voor de verkoop van ijs bij Staatsbosbeheer op Texel - inschrijven tot 8 januari 2014

Staatsbosbeheer Texel logoBron: Staatsbosbeheer Texel - Staatsbosbeheer wil overeenkomsten met een looptijd van vijf jaar (t/m 2018) sluiten voor het innemen van standplaatsen voor de verkoop van ijs. De volgende standplaatsen zijn beschikbaar:

  1. hoek Muyweg - Zanddijk
  2. begin fietspad Zanddijk bij Ruigedijk
  3. hoek Ruyslaan - Californiëweg
  4. hoek Monnikenweg - Ploegelanderweg
  5. hoek Randweg - Botgrasweg
  6. hoek Jan Ayeslag - Rommelpot

De standplaatsen moeten ingenomen worden met een ijscowagen of -kar voor de verkoop van schepijs. Standplaats 1 mag met een snackwagen worden ingenomen, mits aangesloten op het elektriciteitsnet. Vergunninghouders hebben ook een gemeentelijke standplaatsvergunning nodig. Inschrijving dient per standplaats afzonderlijk en per jaarvergoeding excl. BTW te geschieden. De gunning wordt voorbehouden.

Inlichtingen over de voorwaarden zijn verkrijgbaar bij Staatsbosbeheer, E. van der Spek, of 0222-312228 Inschrijvingen dienen uiterlijk 8 januari 2014 om 11.00 uur op het kantoor van Staatsbosbeheer, Molenstraat 83, 1791 DK Den Burg te zijn ingeleverd, onder vermelding van 'inschrijving standplaatsen'. (door Erik van der Spek, Staatsbosbeheer Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl