Business Nieuws: 24 december 2013 Inschrijving standplaatsen voor de verkoop van ijs bij Staatsbosbeheer op Texel - inschrijven tot 8 januari 2014

Staatsbosbeheer Texel logoBron: Staatsbosbeheer Texel - Staatsbosbeheer wil overeenkomsten met een looptijd van vijf jaar (t/m 2018) sluiten voor het innemen van standplaatsen voor de verkoop van ijs. De volgende standplaatsen zijn beschikbaar:

  1. hoek Muyweg - Zanddijk
  2. begin fietspad Zanddijk bij Ruigedijk
  3. hoek Ruyslaan - Californiëweg
  4. hoek Monnikenweg - Ploegelanderweg
  5. hoek Randweg - Botgrasweg
  6. hoek Jan Ayeslag - Rommelpot

De standplaatsen moeten ingenomen worden met een ijscowagen of -kar voor de verkoop van schepijs. Standplaats 1 mag met een snackwagen worden ingenomen, mits aangesloten op het elektriciteitsnet. Vergunninghouders hebben ook een gemeentelijke standplaatsvergunning nodig. Inschrijving dient per standplaats afzonderlijk en per jaarvergoeding excl. BTW te geschieden. De gunning wordt voorbehouden.

Inlichtingen over de voorwaarden zijn verkrijgbaar bij Staatsbosbeheer, E. van der Spek, of 0222-312228 Inschrijvingen dienen uiterlijk 8 januari 2014 om 11.00 uur op het kantoor van Staatsbosbeheer, Molenstraat 83, 1791 DK Den Burg te zijn ingeleverd, onder vermelding van 'inschrijving standplaatsen'. (door Erik van der Spek, Staatsbosbeheer Texel)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl