Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 06 januari 2014 Inschrijving Dag van de Tulp van start (31 januari 2014)

Op 31 januari 2014 organiseren wij voor de tweede keer de Dag van de Tulp in Zwaagdijk. KAVB, Rabobank Westfriesland-Oost, PPO Lisse, CNB, Proeftuin Zwaagdijk, Hobaho en LTO Groeiservice nodigen u hiervoor van harte uit.

Gezamenlijk hebben wij een actueel en inspirerend programma samengesteld voor tulpenkwekers en -broeiers. Dagvoorzitter is Jan Mantel, netwerkcoördinator LTO Groeiservice.

Bij de Dag van de Tulp is een bedrijvenmarkt aanwezig met MPS, Polytechniek, Total Systems, Ateco, Bulbfust, Marktradar, Lets Grow, Agrozone, BQ Support en Van Zaal.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. U kunt u dit doen tot en met 28 januari 2013 via http://www.proeftuinzwaagdijk.nl (nieuws)

Programma

Keuze uit workshops:

  1. Floreren in de bloembollensector, de ‘wenstulp’ helpt je daarbij!
  2. Update Actieplan minder virus in Tulp
  3. Stengelaal
  4. Actualiteiten broeierij
  5. Landverhuren door de ogen van de veehouder
  6. Op welk nieuw tulpensoort zet jij je geld?

Voor meer informatie over de gastspreker en de workshops:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl