Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 januari 2014 Microsoft bouwt datacenter in De Kop van Noord-Holland

Door Carla Muller - Het Amerikaanse softwareconcern Microsoft gaat een groot datacenter bouwen tussen de kassencomplexen in de Kop van Noord-Holland. Met het project zou een investering zijn gemoeid van 2 miljard euro. Noord-Holland rekent erop dat het datacenter, als het eenmaal is gebouwd, 150 tot 200 vaste banen oplevert.

Een woordvoerder van de provincie Noord-Holland heeft een bericht in het Noordhollands Dagblad over de komst van Microsoft naar De Kop bevestigd. Een delegatie van de provincie, onder wie gedeputeerde Jan van Run, ging eerder dit jaar naar Redmond in de Amerikaanse staat Washington om gesprekken te voeren met Microsoft. Kort daarna heeft het Amerikaanse softwarebedrijf de komst van het datacenter toegezegd. (bron: De Kop Werkt)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl