Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 januari 2014 Speerpuntennotitie Ondernemers Federatie Hollands Kroon

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - December 2013 - De OFHK heeft haar speerpuntennotitie de afgelopen tijd geheel geactualiseerd. De eerste speerpuntennotitie van het gezamenlijke bedrijfsleven is voor de start van de fusie gemeente Hollands Kroon uitgekomen. In het kader van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen werd het tijd om de speerpuntennotitie te actualiseren.

In de speerpuntennotitie treft u de wensen van de OFHK aan voor de komende jaren. De OFHK hoopt dat deze in de komende raadsperiode geactualiseerd kunnen worden. Het eerste exemplaar van de speerpuntennotitie werd op 26 november 2013 door Jeanette de Boer (voorzitter OFHK) overhandigd aan wethouder economische zaken Theo Meskers. Inmiddels is de speerpuntennotie ook aan alle politieke partijen van Hollands Kroon verspreid.

De speerpuntennotitie is te vinden op www.ofhk.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl