Business Nieuws: 07 januari 2014 Speerpuntennotitie Ondernemers Federatie Hollands Kroon

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - December 2013 - De OFHK heeft haar speerpuntennotitie de afgelopen tijd geheel geactualiseerd. De eerste speerpuntennotitie van het gezamenlijke bedrijfsleven is voor de start van de fusie gemeente Hollands Kroon uitgekomen. In het kader van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen werd het tijd om de speerpuntennotitie te actualiseren.

In de speerpuntennotitie treft u de wensen van de OFHK aan voor de komende jaren. De OFHK hoopt dat deze in de komende raadsperiode geactualiseerd kunnen worden. Het eerste exemplaar van de speerpuntennotitie werd op 26 november 2013 door Jeanette de Boer (voorzitter OFHK) overhandigd aan wethouder economische zaken Theo Meskers. Inmiddels is de speerpuntennotie ook aan alle politieke partijen van Hollands Kroon verspreid.

De speerpuntennotitie is te vinden op www.ofhk.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl