Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 januari 2014 Toegevoegde waarde Netwerk Greenports en Mainports

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Nederland moet maatregelen nemen om zijn positie als logistieke draaischijf voor verse producten te behouden. Dat is de conclusie uit het onderzoek dat is gepresenteerd.

greenports rapport2013 Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van de provincie Zuid-Holland, de ministeries van Economische Zaken (EZ) en van Infrastructuur en Milieu (I&M), in samenwerking met Greenport Holland.

Volgens het rapport kan de forse groei van de handelsfunctie die in de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden, niet zomaar doorgetrokken worden naar de toekomst.

Er moet meer werk worden gemaakt van het realiseren van meerdere vervoersopties (modaliteiten) naar met name verschillende afzetmarkten in Europa.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl