Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 23 januari 2014 Waddenfonds: Duurzame bedrijfsvoering en biologische melkproductie op Texel

Gemeenschappelijke Regeling WaddenfondsBron: Gemeenschappelijke Regeling Waddenfonds - Met subsidie van het Waddenfonds een gecertificeerde duurzame bedrijfsvoering opzetten en een opschaling van de biologische melkproductie van 285.00 naar 425.000 liter melk (van 36 naar 60 koeien) realiseren. Afgelopen zaterdag 18 januari 2014 is op Texel het omgevormde bedrijf Dijkmanshuizen van Ineke en Marcel Drenth feestelijk geopend.

Het project viel binnen binnen het Waddenfondsprogramma lokale innovaties, waarmee leefbaarheid en kwaliteit van de leefomgeving worden versterkt. In dit geval door een combinatie van uitbreiding van de stal, verduurzamen van het energieverbuik en een verhoging van de biologische melkproductie.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl