Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 04 februari 2014 Inschrijving Herman Wijffels Innovatieprijs 2014 van start (tot 1 april 2014)

Werkt u aan een kansrijke, duurzame innovatie die het verschil maakt voor de wereld van morgen? Bent u al bezig met de concrete uitvoering of van plan daar binnenkort mee te starten? Schrijf u dan in voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2014. Schrijf nu in via www.rabobank.nl/bedrijven/

Heeft u de duurzame innovatie die wij zoeken?

We zoeken concrete, kansrijke en duurzame innovaties in technieken, diensten, processen en in organisatievormen of producten. Ook zijn we nadrukkelijk op zoek naar sociale en organisatorische innovaties die duurzaam ondernemen bevorderen.

Het is een voorwaarde dat u met uw innovatie gaat ondernemen en dat u een rendabele business case hebt. U bent de ideefase voorbij en hebt bijvoorbeeld een werkend prototype, testresultaten of een pilot.

Categorieën

Er zijn dit jaar drie categorieën waarin u zich kunt inschrijven. De winnaar van iedere categorie ontvangt Ä 30.000 voor zijn of haar innovatie.

Food & Agri - Voor een duurzame landbouw en voedselvoorziening

Innovaties die erop gericht zijn de groeiende wereldbevolking van voldoende, veilige en voedzame voeding te voorzien. Ook innovaties gericht op minder belasting van het milieu en de omgeving, of die transparantie van de ketens en duurzaam ketenbeheer nastreven.

Circulaire economie - Voor een duurzame economie

Innovaties met als doel het energiegebruik en grondstofverbruik te verminderen of te verduurzamen, of kringlopen te sluiten.

Zorg & Welzijn - Voor vitale gemeenschappen en duurzame zorg

Innovaties die de leefomgeving vitaal en leefbaar houden, waarbij mensen samen ondernemen om een individueel of gemeenschappelijk belang te dienen. Ook innovaties die de kwaliteit, de toegankelijkheid en de betaalbaarheid van de zorg waarborgen.

Duurzame innovaties en de Rabobank

De Rabobank is ervan overtuigd dat innovatie verduurzaming versnelt. Gezond ondernemerschap is daarbij onmisbaar. Kansen zien en het verschil maken, daar draait het om voor innovatieve ondernemers. Met de Herman Wijffels Innovatieprijs versterkt de Rabobank deze ondernemers door de inzet van haar netwerken, kennis, geldprijzen en publiciteit. Veel finalisten van de prijs zijn inmiddels succesvolle ondernemers of hard op weg dat te worden.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 1 april 2014. U kunt de beoordelingscriteria, de procedure en het wedstrijdreglement vinden op www.rabobank.nl/bedrijven/ (bron: Rabobank.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl