Business Nieuws: 04 februari 2014 Dag van de Tulp bij Proeftuin Zwaagdijk schot in de roos

Proeftuin Zwaagdijk logoBron: Proeftuin Zwaagdijk - Samen sterk, met deze insteek brachten KAVB, Rabobank, PPO Lisse, CNB, Proeftuin Zwaagdijk, Hobaho en LTO Groeiservice ruim 400 broeiers en belanghebbende bijeen tijdens de Dag van de Tulp. De dag van de Tulp vond afgelopen vrijdag plaats bij Proeftuin Zwaagdijk gelijktijdig met de jaarlijkse marktbroeishow. De reacties onder de bezoekers waren zeer positief waarmee de samenwerking tussen de organisaties succesvol genoemd kan worden.

Het programma begon centraal met jaarvergadering van de Productgroep Tulp van de KAVB. De BKD presenteerde daarin haar jaarstatistieken. Vervolgens bracht orchideeënverederlaar en ĖKweker Eric Moor van Sion Orchids een inspirerend verhaal over de succesvolle marketing samen met kwekersvereniging Decorum. Hij is de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2013. Na het centrale gedeelte konden de bezoekers, deelnemen aan verschillende workshops met onderwerpen als stengelaal, actieplan virus in tulp, floreren in de bloembollensector, landverhuur en soortkeuze. Verder werden de marktbroeishow en bedrijvenmarkt goed bezocht.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl