Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 05 februari 2014 Herinnering enquête hercertificering KVO traject Winkelerzand

Half december 2013 hebben alle bedrijven op het Winkelerzand een brief ontvangen aangaande de hercertificering KVO traject. De Bedrijvengroep Niedorp komt graag terug op het Keurmerk Veilig Ondernemen van het bedrijventerrein Winkelerzand. Hierbij werken ondernemers, politie, brandweer, gemeente en particuliere beveiliging samen aan de veiligheid van bedrijventerrein Winkelerzand. Begin februari 2014 verloopt het huidige certificaat en de KVO - werkgroep gaat zich inspannen voor een nieuw certificaat. De werkgroep heeft de ambitie uitgesproken om ook de komende twee jaar samen te werken aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein Winkelerzand. Uw mening over het bedrijventerrein is daarbij van belang. De bedrijven op het Winkelerzand zijn daarom gevraagd om een veiligheidsenquête in te vullen.

Indien u de enquête nog niet heeft ingevuld willen wij u alsnog vragen om dit te doen.

Mocht u niet meer over de brief beschikken met de link naar de enquête dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp. (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl