Business Nieuws: 05 februari 2014 Herinnering enquête hercertificering KVO traject Winkelerzand

Half december 2013 hebben alle bedrijven op het Winkelerzand een brief ontvangen aangaande de hercertificering KVO traject. De Bedrijvengroep Niedorp komt graag terug op het Keurmerk Veilig Ondernemen van het bedrijventerrein Winkelerzand. Hierbij werken ondernemers, politie, brandweer, gemeente en particuliere beveiliging samen aan de veiligheid van bedrijventerrein Winkelerzand. Begin februari 2014 verloopt het huidige certificaat en de KVO - werkgroep gaat zich inspannen voor een nieuw certificaat. De werkgroep heeft de ambitie uitgesproken om ook de komende twee jaar samen te werken aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein Winkelerzand. Uw mening over het bedrijventerrein is daarbij van belang. De bedrijven op het Winkelerzand zijn daarom gevraagd om een veiligheidsenquête in te vullen.

Indien u de enquête nog niet heeft ingevuld willen wij u alsnog vragen om dit te doen.

Mocht u niet meer over de brief beschikken met de link naar de enquête dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp. (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl