Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 05 februari 2014 Inschrijven MKB Innovatie Top 100 is mogelijk tot 1 maart 2014

De MKB Innovatie Top 100 wordt mogelijk gemaakt door NRC Handelsblad, Mercedes-Benz en de nieuwe Kamer van Koophandel. Een van de pijlers van de nieuwe Kamer van Koophandel is het vergroten van kansen van innovatieve ondernemers met groei ambitie. Afgelopen acht jaar is deze prijs onder regie van Syntens uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB.

Voorwaarden

Een innovatie waarbij op het moment van inschrijving nog geen omzet is gerealiseerd, wordt niet voorgedragen voor een beoordeling. Uitsluitend bij de Kamer van Koophandel geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen zich nomineren. De nominaties worden beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is.Zij maken het verschil in de crisis en kunnen de economie aanjagen met vernieuwingen. De 100 bedrijven en hun innovaties worden in de tweede helft van 2014 bekend gemaakt.

Meer informatie op www.mkbinnovatietop100.nl (bron: MKB Innovatie Top 100)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl