Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 05 februari 2014 Vaktentoonstelling tulpenbroeiers van 20 t/m 23 februari 2014 bij Proeftuin Zwaagdijk

Proeftuin Zwaagdijk logoBron: Proeftuin Zwaagdijk - Op initiatief van een groep tulpenbroeiers wordt dit jaar voor de eerste maal de Vaktentoonstelling georganiseerd van 20 tot en met 23 februari 2014. De beurs vindt plaats in de gebouwen van Proeftuin Zwaagdijk. Een inspirerende, veelzijdige vakbeurs vol innovatie. Men treft een marktbroeishow met de nieuwste tulpensoorten, een bedrijvenbeurs met meer dan 25 standhouders, de trade fair, een grote bolbloemenshow en demonstraties van innovatief onderzoek. Met 2.000 m2 oppervlakte pakt de Vaktentoonstelling groots uit. De doelgroep van de Vaktentoonstelling zijn telers, broeiers, exporteurs, inkopers en verkopers van bloemen, veredelaars, toeleveranciers en dienstverleners in de bloembollensector. Een ontmoetingsplek voor de sector.

VAKAVONDEN

Naast de bloemenshow en de beurs worden twee vakavonden georganiseerd. Op donderdag 20 februari 2014 is het thema: "Wat is de rol van de in- en verkoopbureaus van bloembollen in de toekomst". Foeke Gardenier, algemeen directeur Hobaho en Leo van Leeuwen, directeur CNB houden een inleiding over dit onderwerp.

Daarnaast wordt de vraag gesteld wat de rol van de nieuwe media is binnen het bloemenvak? Eric Egberts, eigenaar van Bloomy Creations gaat dieper in op dit onderwerp.

Vrijdag 21 februari 2014 wordt de nieuwe directeur van FloraHolland, Lucas Vos voorgesteld aan de sector. Vervolgens komen twee onderwerpen aan de orde. "Wat zijn de subsidiemogelijkheden in 2014 voor u als teler?" door Galtjo Geertzema van Flynth en "Floreren leer je van natuur", door Rick van Asperen, egostripper op uitnodiging van de Rabobank.

Beide vakavonden starten om 17.00 uur met een welkom en diner. Aansluitend op de presentaties vindt er om 20.00 uur een netwerkborrel plaats.

Aanmelden: www.vaktentoonstelling.nl/vakavonden

Donderdag en vrijdag is gericht op vakpubliek. Zaterdag en zondag is alleen de bloemenshow open en kan iedereen die de bloemenbollensector een warm hart toedraagt de Vaktentoonstelling bezoeken.

De Vaktentoonstelling vindt plaats van donderdag 20 februari 2014 tot en met zondag 23 februari 2014. De toegang is gratis.

OPENINGSTIJDEN

Meer informatie: www.vaktentoonstelling.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl