Business Nieuws: 12 februari 2014 Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) organiseert Netwerkavond tijdens Lentetuin Breezand op donderdag 27 februari 2014

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - De Ondernemers Federatie Hollands Kroon organiseert een netwerkavond op donderdag 27 februari 2014. Deze avond wordt gehouden tijdens de Lentetuin in Breezand, Ceresplein 1 te Breezand. De Lentetuin in Breezand belooft ook dit jaar weer een waar spektakel te worden.

Van 27 februari 2014 tot en met 3 maart 2014 staan duizenden tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten, zantedeschia en andere bijzondere bolgewassen in een warm oord, want 'De Lentetuin goes Down Under'.

Programma:

Voor deze avond zijn alle leden uitgenodigd van de onderliggende verenigingen die samen de Ondernemers Federatie Hollands Kroon vormen. Dit is een goede gelegenheid om ondernemers vanuit een ander deel van de gemeente te ontmoeten.

Aanmelden

Normaliter moet men entree betalen om deze avond te kunnen bezoeken. Echter als u zich vooraf aanmeldt dan ontvang u van ons een toegangsbewijs waarmee u gratis naar binnenkomt. De toegangskaarten worden gesponsord door de Lentetuin. Het is daarom van belang dat u uw aanwezigheid tijdig bij ons aangeeft.

Let op! U moet zich niet aanmelden bij uw eigen vereniging maar bij het secretariaat van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon. Dit kan via email of telefonisch 0226-423149.

De leden ontvangen vanuit hun eigen vereniging de officiële uitnodiging voor deze avond.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl