Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 14 februari 2014 Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2014: op naar de Finale

De aanmeldingsprocedure voor 'Beste Onderneming van Noord-Holland' 2013/2014 is beëindigd. Ruim 250 bedrijven hebben zich in de afgelopen periode aangemeld voor de meest prestigieuze ondernemingsverkiezing van Noord-Holland.

De jury gaat zich de komende weken buigen over alle aanmeldingen en nominaties en zal op 12 maart 2014 bekend maken welke 30 bedrijven (10 per categorie) tijdens de finaleavond op woensdag 7 mei 2014 in Haarlem gaan strijden om de prijzen.

Kaarten bestellen voor de Finale-avond

De kaartverkoop voor de finale-avond op woensdag 7 mei 2014 in Theater Philharmonie in Haarlem is begonnen. Het lijkt nog ver weg, maar om op tijd verzekerd zijn van een plekje tijdens deze spraakmakende avond raden wij u aan uw toegansgkaarten op tijd te bestellen. De kaarten kosten Ä 10,- voor leden van een bedrijvenvereniging en Ä 20,- voor niet-leden. Genoemde bedragen zijn exclusief btw en reserveringskosten. Meer informatie www.ovnh.nl (Bron: Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, OVNH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl