Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 18 februari 2014 Opstart toeristische positionering NHN in 2014

Er wordt hard gewerkt om de destinatiemarketing vorm te geven zodat Noord-Holland Noord duidelijk in de markt wordt gezet voor binnen- en buitenlandse toeristen. Binnenkort wordt de destinatiemarketing concreet gemaakt en daarbij wordt gekeken hoe de coördinatie en uitvoering optimaal en effectief georganiseerd kan worden. Hiervoor wordt een samenwerking tussen de VVV's tot stand gebracht waarbij Cultuurcompagnie NH en Bureau Toerisme Laag Holland nauw betrokken zijn. Deze gezamenlijke uitvoering van de destinatiemarketing activiteiten hebben tot doel uit te groeien tot de toeristische motor van de regio. Gedurende dit proces wordt ook gekeken naar innovatieve methoden om ons totale aanbod in de toekomst krachtiger en eenduidiger onder de aandacht te brengen bij de belangrijkste markten.

Bekeken vanuit de behoefte om Noord-Holland Noord duidelijk te positioneren ten opzichte van Amsterdam en omdat het inzicht geeft over geografische ligging van de regio, hanteert Leisure Board op dit moment Holland Boven Amsterdam als werktitel voor de samenwerking tussen de partijen die de uitvoering van de destinatiemarketing ter hand gaan nemen. Onder het motto: 'handen uit de mouwen en gewoon doen', wordt in 2014 vanuit de gezamenlijke VVV's in samenwerking met Bureau Toerisme Laag Holland en Cultuurcompagnie NH een aantal activiteiten onder deze naam uitgevoerd. Zo manifesteerde Holland Boven Amsterdam zich op de Fiets- en Wandelbeurs in België.

Meer informatie: www.leisureboard.nl (bron: Leisure Board Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl