Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 03 maart 2014 Lentetuin Breezand: Standhouder van het jaar awards 2014

Op 27 februari 2014, tijdens de ondernemersavond op de Lentetuin Breezand, zijn de 'standhouder van het jaar' awards weer uitgereikt. De awards zijn beschikbaar gesteld door Bert's Spuitservice.

Om het vertrouwen en de inzet van de standhouders te belonen, zijn er twee 'standhouder van het jaar' awards in het leven geroepen. Daarin wordt een onderscheid gemaakt in de Agri vakbeurs en de Voorjaarsbeurs.

Vorig jaar waren de winnaars AB Vakwerk en Salco Garagedeuren. Beide dit jaar opnieuw aanwezig als standhouder. De standhouders zijn beoordeeld op onder andere: de inrichting van de stand, de houding van het standpersoneel, de aangeboden belevenis en de aansluiting op het thema 'Lentetuin goes Down Under'.

Bij de Voorjaarsbeurs ging de award naar de nummer twee van vorig jaar: Boudewijn Hosmus Keukenambacht en Robert Tediek. Voor de Agri Vakbeurs is de winnaar geworden: AB Vakwerk.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl