Business Nieuws: 03 maart 2014 Lentetuin Breezand: Standhouder van het jaar awards 2014

Op 27 februari 2014, tijdens de ondernemersavond op de Lentetuin Breezand, zijn de 'standhouder van het jaar' awards weer uitgereikt. De awards zijn beschikbaar gesteld door Bert's Spuitservice.

Om het vertrouwen en de inzet van de standhouders te belonen, zijn er twee 'standhouder van het jaar' awards in het leven geroepen. Daarin wordt een onderscheid gemaakt in de Agri vakbeurs en de Voorjaarsbeurs.

Vorig jaar waren de winnaars AB Vakwerk en Salco Garagedeuren. Beide dit jaar opnieuw aanwezig als standhouder. De standhouders zijn beoordeeld op onder andere: de inrichting van de stand, de houding van het standpersoneel, de aangeboden belevenis en de aansluiting op het thema 'Lentetuin goes Down Under'.

Bij de Voorjaarsbeurs ging de award naar de nummer twee van vorig jaar: Boudewijn Hosmus Keukenambacht en Robert Tediek. Voor de Agri Vakbeurs is de winnaar geworden: AB Vakwerk.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl