Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 maart 2014 NHN: Seminar "Zorgtoerisme, nu en in de toekomst" op maandagavond 17 maart 2014

Nederland kent een grote vergrijzing en een sterk stijgend aantal mensen met een zorgvraag. Ook verandert het zorglandschap, hetgeen wat aangeboden wordt is niet meer hetzelfde. Ook de behoeften van de (zorg)toerist veranderen. De toeristische sector, maar ook de zorgsector kan door innovatie en samenwerking inspringen op deze ontwikkelingen wat nieuwe kansen creëert.

De gemeente Bergen en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord organiseren op maandagavond 17 maart 2014 een bijeenkomst bij de Stayokay in Egmond aan den Hoef. Kijk voor meer info en opgeven op: www.nhn.nl/zorgtoerisme (Bron: Holland Health)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl