Business Nieuws: 10 maart 2014 NHN: Executive Summit Connecting IT Possibilities & Data op woensdag 26 maart 2014 in Huisduinen

De laatste jaren is het binnen de Offshore, Maritime & Energy sector van groter belang geworden om communicatie via IP, data en personen te verbinden. Avit Systems, Cisco en Netapp, Ontwikkelingsbedrijf NHN en Port of Den Helder organiseren daarom het Executive Summit ĎConnecting IT Possibilitiesí

Het Executive Summit vindt plaats op woensdag 26 maart 2014 in Grand Hotel Beatrix te Huisduinen van 16:00 tot 18:00. Om 18:15 start het netwerkdiner (optioneel).

Netwerk diner

Naast een inhoudelijk interessant programma bieden wij u graag de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden. Hiertoe bieden wij u graag kosteloos een heerlijk 3-gangen diner aan. U kunt zich hiervoor aditioneel van het seminar aanmelden, zie de website van Ontwikkelingsbedrijf NHN - www.nhn.nl - voor meer informatie. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl