Business Nieuws: 11 maart 2014 Sector Zorg en Welzijn Noord-Holland Noord staat voor uitdaging - bijeenkomst voor werkgevers op woensdag 26 maart 2014 in Alkmaar

Door de decentralisatie van zorgtaken naar gemeenten, de afname van beschikbare zorgbudgetten en een verschuiving van intra- naar extramurale zorg gaan naar verwachting landelijk 55.000 banen verloren.

In onze regio Noord-Holland Noord werken momenteel 38.000 mensen in deze sector (18% van de totale werkgelegenheid). Reden genoeg om als regio vroegtijdig te anticiperen.

Werkgeversvereniging ZW Plus en het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN) organiseren op woensdag 26 maart 2014 (16:00 – 18:00 uur) een bijeenkomst over de personele effecten in de sector Zorg en Welzijn.

Werkgevers in de sector Zorg & Welzijn Noord-Holland Noord worden van harte uitgenodigd. De bijeenkomst vindt plaats bij Westerhout, Van Houtenkade 3, 1814 DE Alkmaar. Aanmelden kan via de website van het RPA-NHN: www.rpa-nhn.nl/agenda of per e-mail:

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl