Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 11 maart 2014 Sector Zorg en Welzijn Noord-Holland Noord staat voor uitdaging - bijeenkomst voor werkgevers op woensdag 26 maart 2014 in Alkmaar

Door de decentralisatie van zorgtaken naar gemeenten, de afname van beschikbare zorgbudgetten en een verschuiving van intra- naar extramurale zorg gaan naar verwachting landelijk 55.000 banen verloren.

In onze regio Noord-Holland Noord werken momenteel 38.000 mensen in deze sector (18% van de totale werkgelegenheid). Reden genoeg om als regio vroegtijdig te anticiperen.

Werkgeversvereniging ZW Plus en het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN) organiseren op woensdag 26 maart 2014 (16:00 – 18:00 uur) een bijeenkomst over de personele effecten in de sector Zorg en Welzijn.

Werkgevers in de sector Zorg & Welzijn Noord-Holland Noord worden van harte uitgenodigd. De bijeenkomst vindt plaats bij Westerhout, Van Houtenkade 3, 1814 DE Alkmaar. Aanmelden kan via de website van het RPA-NHN: www.rpa-nhn.nl/agenda of per e-mail:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl