Business Nieuws: 17 maart 2014 Derako International BV uit 't Zand finalist Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014

De jury van van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland heeft de 30 finalisten bekend gemaakt. Het is wederom een boeiende mix van innovatieve, duurzame, creatieve en sterke bedrijven. Op 7 mei 2014 gaan ze strijden om de titel 'Beste Onderneming van Noord-Holland'.

MKB Groot

MKB Midden

MKB Klein

Kaarten bestellen voor de Finale-avond

De kaartverkoop voor de finale-avond op woensdag 7 mei 2014 in Theater Philharmonie in Haarlem is begonnen. Het lijkt nog ver weg, maar om op tijd verzekerd zijn van een plekje tijdens deze spraakmakende avond raden wij u aan uw toegansgkaarten op tijd te bestellen. De kaarten kosten Ä 10,- voor leden van een bedrijvenvereniging en Ä 20,- voor niet-leden. Genoemde bedragen zijn exclusief btw en reserveringskosten. De ticketing verloopt via PayLogic. Via onderstaande link gaat u naar onze bestelpagina (zie www.ovnh.nl)

Stemmen op uw favoriete bedrijf

Vanaf maandag 17 maart 2014 kunt u uw stem uitbrengen op een van deze bedrijven voor de publieksprijs. De meeste stemmen gelden, maar er kan maar een keer per e-mailadres worden gestemd. (Bron: Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, OVNH)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl