Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 17 maart 2014 Derako International BV uit 't Zand finalist Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014

De jury van van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland heeft de 30 finalisten bekend gemaakt. Het is wederom een boeiende mix van innovatieve, duurzame, creatieve en sterke bedrijven. Op 7 mei 2014 gaan ze strijden om de titel 'Beste Onderneming van Noord-Holland'.

MKB Groot

MKB Midden

MKB Klein

Kaarten bestellen voor de Finale-avond

De kaartverkoop voor de finale-avond op woensdag 7 mei 2014 in Theater Philharmonie in Haarlem is begonnen. Het lijkt nog ver weg, maar om op tijd verzekerd zijn van een plekje tijdens deze spraakmakende avond raden wij u aan uw toegansgkaarten op tijd te bestellen. De kaarten kosten Ä 10,- voor leden van een bedrijvenvereniging en Ä 20,- voor niet-leden. Genoemde bedragen zijn exclusief btw en reserveringskosten. De ticketing verloopt via PayLogic. Via onderstaande link gaat u naar onze bestelpagina (zie www.ovnh.nl)

Stemmen op uw favoriete bedrijf

Vanaf maandag 17 maart 2014 kunt u uw stem uitbrengen op een van deze bedrijven voor de publieksprijs. De meeste stemmen gelden, maar er kan maar een keer per e-mailadres worden gestemd. (Bron: Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, OVNH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl