Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 17 maart 2014 Noordzeeboerderij: Proefboerderij zeewierteelt gaat er dit jaar komen

Diverse partijen slaan handen ineen voor samenwerking Er is hernieuwde energie om op korte termijn de Proefboerderij van zeewierteelt op de Noordzee te gaan starten. Diverse partijen hebben de handen ineengeslagen om tot samenwerking te komen.

In het projectteam hebben Hortimare, Ecofys en Schuttelaar en Partners plaatsgenomen. Projectduwers zijn Imares, NIOZ en Wageningen UR. Het is de bedoeling nog dit jaar met een proef te starten om de concessie op de Noordzee.

In deze fase van het project ligt de nadruk op het krijgen van commitment van stakeholders en het vinden van financierders. Meer informatie op www.noordzeeboerderij.nl (bron: Noordzeeboerderij.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl