Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 26 maart 2014 Ondernemersbijeenkomst over inkoop- en aanbestedingsbeleid gemeente Schagen op dinsdagavond 8 april 2014

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) logoBron: OFS - De Ondernemers Federatie Schagen (OFS) organiseert dinsdagavond 8 april 2014 een bijeenkomst over het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Schagen. Alle ondernemers uit de gemeente Schagen die met voorgenoemd beleid in aanraking komen of hierover geïnformeerd willen worden, worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze ondernemersbijeenkomst. De bijeenkomst start om 20:00 uur in het gemeentekantoor aan de Oostwal 2 te Tuitjenhorn (voormalig gemeentehuis Harenkarspel). Ondernemers kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst via: , onder vermelding van "aanmelding bijeenkomst".

Inkoop- en aanbestedingsbeleid gemeente Schagen

Ondernemers uit de gemeente Schagen hebben te kennen gegeven graag geïnformeerd te willen worden over het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Schagen. De OFS geeft gestalte aan dit verzoek door het organiseren van deze bijeenkomst, waarbij ondernemers tevens in de gelegenheid worden gesteld met elkaar en de gemeente van gedachten te wisselen over dit belangrijke en actuele onderwerp.

Ieder jaar koopt de gemeente Schagen een groot aantal verschillende producten en diensten in met een waarde van ca. 20 á 25 miljoen euro. De gemeente Schagen wil lokale ondernemers zoveel mogelijk betrekken bij de opdrachten. De heer van Schagen, adviseur inkoop bij de gemeente Schagen, zal tijdens de bijeenkomst het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente presenteren. Daarnaast zal hij uitleg geven over de inkoopprocedures die gevolgd moeten worden. Vervolgens zal de heer de Laaf een presentatie verzorgen over TenderNed. TenderNed wordt door de gemeente Schagen gebruikt voor alle digitale meervoudig onderhandse aanbestedingen, Nationale en Europese aanbestedingen.

Ondernemersdossier Naast het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente zal een presentatie worden verzorgd over het Ondernemersdossier. Ondernemers hebben te maken met een groot aantal regels, toezichthouders en bijbehorende inspectiemomenten. Het Ondernemingsdossier stelt een ondernemer in de gelegenheid om bepaalde informatie uit de bedrijfsvoering eenmalig vast te leggen en meerdere keren beschikbaar te stellen aan overheden zoals toezichthouders en vergunningverleners. De heer Molenaar van Koninklijke Horeca Nederland zal de presentatie verzorgen en de mogelijkheden voor zowel de ondernemers als de gemeente in beeld brengen.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Hans Bouterse, voorzitter van de OFS, via / 0653419704.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl