Business Nieuws: 27 maart 2014 Vaktentoonstelling voor de bloembollensector krijgt vervolg in 2015

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - De eerste editie van de Vaktentoonstelling, die is gehouden van 20 tot en met 23 februari 2014 is door de bezoekers en inzenders met een gemiddelde van 7,9 gewaardeerd. Bijna alle inzenders geven aan volgend jaar weer te willen deelnemen. Het besluit om door te gaan met de Vaktentoonstelling was dan ook snel genomen. Op 19, 20, 21 en 22 februari 2015 vindt de tweede editie van de Vaktentoonstelling plaats in Proeftuin Zwaagdijk.

De werkgroep gaat binnenkort alweer aan de slag om de voorbereidingen voor 2015 te treffen. De ideeën en aandachtspunten uit de evaluatieformulieren worden gebruikt om de beurs verder te optimaliseren.

De Vaktentoonstelling is dit jaar voor de eerste maal georganiseerd op initiatief van de inzenders van Holland Flower Festival en omvat een marktbroeishow met de nieuwste tulpensoorten, een bedrijvenbeurs met meer dan 25 standhouders, de trade fair, een grote bolbloemenshow en demonstraties van innovatief onderzoek. Een uitstekende ontmoetingsplek voor zakelijke relaties en vakgenoten. (Door: Proeftuin zwaagdijk)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl