Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 april 2014 Samenwerking RTV NH en ontwikkelingsbedrijf NH Noord - Meer aandacht voor economische ontwikkelingen in Noord-Holland Noord

RTV NH zendt iedere vrijdagmiddag van 16:00 tot 19:00 het radioprogramma NH Weekendspits uit. In dit programma, gepresenteerd door Bas Westerweel, draait het om cultuur, sport, nieuws en economie.

Wekelijks wordt in NH Weekendspits het programma-item Nieuws ©Van Hollandse Bodem uitgezonden. Dit item is rond 16:45 te horen op RTV NH.

De eerste uitzending van Nieuws ©Van Hollandse Bodem is op vrijdag 28 maart 2014. Het doel van dit programma-item is bekendheid geven aan de economische ontwikkeling in de provincie Noord-Holland en in de regio Noord-Holland Noord in het bijzonder.

In 2013 is Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) gestart met regiomarketing ©Van Hollandse Bodem. Het is eigenlijk heel simpel, alles waarvoor Nederland internationaal bekend is en gewaardeerd wordt vind je terug in Noord-Holland Noord. We doen op alle fronten mee. Waar een kleine regio groot in kan zijn en dat wil het Ontwikkelingsbedrijf NHN de komende tijd meer uitdragen. ©Van Hollandse Bodem, een thema dat iedereen kan gebruiken, dat opvalt, uitdaagt en soms een glimlach oplevert. Kortom, als het uit Noord-Holland Noord komt is het goed. Daar zijn we trots op!

Het Ontwikkelingsbedrijf NHN helpt bij de invulling van dit item door het laatste nieuws omtrent ontwikkelingen op economisch vlak in de regio te verzamelen. Daarnaast geeft het Ontwikkelingsbedrijf NHN suggesties voor sprekers die duiding geven aan het nieuws. De redactie van RTV NH is verantwoordelijk voor de uiteindelijke invulling.

Verder gaan beide partners op zoek naar interessante locaties om live radioshow's uit te zenden, zoals bedrijven, culturele instellingen en evenementen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl