Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 18 april 2014 Koning Willem Alexander ziet Noordzeeboerderij

Noordzeeboerderij.nl logoBron: Noordzeeboerderij.nl - Duurzame zeeboerderij wint prijsvraag ruimtegebruik op Noordzee Op dinsdag 15 april 2014 opende de Koning het NIOZ Zeewiercentrum op Texel.

Onderdeel van het programma was een rondgang van de Koning langs informatiestands op de Infomarkt waaronder die van de Noordzeeboerderij. Het werd de Koning al snel duidelijk dat het de bedoeling is om dit jaar nog van start te gaan met de Noordzeeboerderij.

De open middag van het Zeewiercentrum was een groot succes. Er kwamen meer dan 250 geïnteresseerden af op de informatiemarkt om zich te laten informeren over de ongekende mogelijkheden van zeewier. De verhalen van de Noordzeeboerderij werkten inspirerend op de bezoekers: “kan dat ook” was een veel gehoorde reactie met betrekking tot bijvoorbeeld zeewierteelt in een windmolenpark.

Koning Willem Alexander ziet Noordzeeboerderij

De Koning luisterde aandachtig naar Marcel Schuttelaar (rechts) die aan de hand van een maquette uitlegt dat eerst een proefboerderij wordt opgezet om te testen of zeewierteelt op de Noordzee mogelijk is. Links van de Koning staat mede-initiatiefnemer van de Noordzeeboerderij Job Schipper van Hortimare. © foto Noordzeeboerderij.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl