Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 mei 2014 Nieuwe tender Europees Visserijfonds - Duurzame Ontwikkeling Visserijgebieden - tm 28 mei 2014

De Provincie Noord-Holland en het Europees Visserij Fonds stellen € 185.000 beschikbaar voor projecten die bijdragen aan de verduurzaming en economische versterking van de visserijgemeenten. Visserijgebieden in Noord-Holland die onder het programma vallen zijn: gemeente Texel, Den Helder, Hollands Kroon (v.h. Wieringen, Wieringermeer), Andijk, Enkhuizen, en Edam-Volendam. De tender is geopend van 1 mei 2014 tot en met 28 mei 2014.

Het Europees Visserijfonds (EVF) van de EU ondersteunt de werkgelegenheid en een duurzame ontwikkeling van de visserijregio’s in Noord-Holland. Het bedrijfsleven en de gemeenten dragen ook bij aan het programma. Het accent ligt op het bevorderen van de lokale werkgelegenheid in visserijregio’s.

Ondernemers afkomstig uit, of verbonden met, de visserijsector kunnen subsidie aanvragen voor projecten. Het project dient aan te sluiten bij de Ontwikkelingsstrategie van de regio 'Noordwest, met volle kracht!'.

Meer informatie en downloads op www.nhn.nl/evf - Leader is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat voor de Kop van Noord-Holland en Texel mede mogelijk wordt gemaakt door Provincie Noord-Holland. (Bron: Leader Kop van Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl