Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 mei 2014 Regiowerktop 2014 in Alkmaar op maandag 23 juni: Samen sterk voor werk

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - We staan met elkaar voor een grote opgave. De ontwikkelingen in de economie en de samenleving, de decentralisatie van overheidstaken en de daarmee gepaard gaande bezuinigingen vragen een andere manier van denken en werken. De nieuwe ontwikkelingen stellen forse eisen aan werkgevers, werknemers, onderwijs, overheid en andere organisaties op de arbeidsmarkt.

Samenwerking op regionale schaal is cruciaal. Hoe organiseren we dat op het niveau van Noord-Holland Noord? Hoe zorgen we voor voldoende gekwalificeerd arbeidspotentieel? Hoe zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk mensen in de regio hun baan behouden of aan het werk komen? Op welke wijze kunnen werkgevers banen creeëren voor mensen met een arbeidsbeperking? Tijdens de Regiowerktop gaan werkgevers, onderwijs- en overheidsorganisaties met elkaar in gesprek om concrete oplossingsrichtingen met elkaar af te spreken.

De Regiowerktop wordt gehouden op maandag 23 juni 2014 van 14.00-17.30 uur. De locatie is Hogeschool Inholland te Alkmaar. De bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor individuele werkgevers, onderwijs- en overheidsorganisaties.

Deelname is kosteloos. Zet de datum alvast in uw agenda, aanmelding is mogelijk vanaf half mei 2014. U zult daarvoor een vooraankondiging ontvangen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl