Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 06 mei 2014 ATO (Den Helder) deelnemer aan Europa om de hoek Kijkdagen op Vrijdag 9 Mei 2014

Altijd al willen weten wat we bij ATO Sustainable Business Engineers doen? Kom dan op vrijdag 9 mei 2014 vrijblijvend langs om hier meer over te weten te komen.

Op vrijdag 9 mei 2014 is ATO deelnemer aan de Europa om de hoek Kijdagen. Tijdens de Europa om de hoek Kijkdagen openen een groot aantal projecten hun deuren om te laten zien wat zij precies doen. Veel van deze projecten zijn normaal gesproken niet toegankelijk voor het grote publiek dus grijp tijdens de Kijkdagen je kans een neem een uniek kijkje in de keuken.

ATO Sustainable Business Engineers op Vrijdag 9 mei 2014

Wat laten we zien? ATO is onder andere penvoerder en project manager van twee samenwerkingsprojecten; de Open Innovatie Alliantie Groot Composiet - www.ato.nl/portfolio/groot-composiet - en Dutch Offshore Wind Energy Services (DOWES - www.ato.nl/portfolio/dowes. We laten graag zien wat er in de breedte gerealiseerd is op deze projecten. Voor DOWES betekent dit bijvoorbeeld dat als u langskomt er een demonstratie geven wordt van het ontwikkelde asset management systeem voor beheer en onderhoud van off- en onshore windparken. Op ons kantoor is een pilot versie van een control room gerealiseerd waar de demonstraties gegeven worden. Binnen Groot Composiet zijn 17 nieuwe producten ontwikkeld welke uitgebreid toegelicht kunnen worden.

Programma

Tijdens deze dag kunt u tussen 9.30 tot 18.00 vrijblijvend binnenlopen om 1 op 1 informatie te ontvangen over deze specifieke projecten, een kopje koffie te drinken en bij te praten, of om kennis te maken met ATO Sustainable Business Engineers.

Vanaf 16.00 uur sluiten we de dag informeel af met een korte presentatie:

Zie ook http://www.europaomdehoek.nl/kijkdagen (Bron: ATO Noord Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl