Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 mei 2014 Seminar: 'Hoe is de logistiek geregeld in de OK van de toekomst?' op 20 juni 2014 in Wieringerwerf

BeeldOKvdToekomst300DPI Op 20 juni 2014 vindt bij Interflow een seminar plaats over logistieke oplossingen op de hotfloor. Nu de OK van de toekomst volledig uitgewerkt en te bezoeken is bij Interflow, is het tijd voor een volgend vraagstuk. Hoe is de logistiek geregeld in de OK van de toekomst?

Tijdens dit seminar wordt ingegaan op verbetering van het logistieke proces met betrekking tot operatiekamers en afdelingen voor intensieve verpleging in ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. Hoe kan het logistieke proces bijdragen aan een veiliger productieproces met minder kans op complicaties? Hoe wordt de voorraad optimaal afgestemd op het verbruik? Wat is de voorraadwaarde per voorraadlocatie? Hoe hoog is de derving door expiratie? Het kan beter, slimmer en eenvoudiger!

De dag die plaatsvindt bij Interflow in Wieringerwerf bestaat onder andere uit lezingen, presentaties en discussies. Het doel van het seminar is kennisoverdracht en inspiratie om zo tot inzicht te komen wat er benodigd is om het logistieke proces op de hotfloor te optimaliseren.

Na lezingen en presentaties over de huidige problematiek op gebied van logistiek in de zorg, gedrag beïnvloedende aspecten en lean logistics wordt er gediscussieerd over hoe logistiek beter kan en wat de voordelen daarvan zijn. Innovatieve, technische en organisatorische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Wat is er op dit moment mogelijk en hoe kan dit toegepast worden? De logistieke ontwikkelingen in het bedrijfsleven zijn dynamisch, waarom niet in de zorg? Tevens is er de mogelijkheid om de OK van de toekomst te bezichtigen en demonstraties bij te wonen van de uitvoering van metingen volgens de nieuwe VCCN meetrichtlijn 7.

Het seminar is bedoeld voor OK-managers, hoofden OK, logistieke managers, inkopers, financieel verantwoordelijken, facilitaire managers, technische managers, IGZ, ziekenhuishygiënisten, raden van bestuur, specialisten maatschappen / vakgroepen, architecten, adviesbureaus, onderwijs, inspectie en alle andere geïnteresseerden.

Het seminar wordt, zoals eerder vermeld, georganiseerd door Interflow, specialist in schone lucht, een innovatieve ontwikkelaar en bouwer van maatwerk OK-oplossingen met visie en focus op de gebruiker. Interflow wordt hierbij ondersteund door Curomed, de specialist op het gebied van logistieke oplossingen op de hotfloor.

Voor aanmelding en meer informatie zie www.interflow.nl/kansenok

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl