Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 mei 2014 Maandag 23 juni: Regiowerktop 2014 in Alkmaar

We staan met elkaar voor een grote opgave. De ontwikkelingen in de economie en de samenleving, de decentralisatie van overheidstaken en de daarmee gepaard gaande bezuinigingen vragen een andere manier van werken. De nieuwe ontwikkelingen stellen forse eisen aan werkgevers, werknemers, onderwijs, overheid en andere organisaties op de arbeidsmarkt. Samenwerking op regionale schaal is cruciaal. Hoe organiseren we dat op het niveau van Noord-Holland Noord?

Ook dit jaar bieden wij weer een interactief programma met inspirerende sprekers. Onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam (BNR Nieuwsradio) gaan regionale en landelijke spelers met elkaar in gesprek. Bruno Bruins (voorzitter Raad van bestuur van UWV en lid van de landelijke Programmaraad) en Bert van Boggelen (oud directeur-bestuurder CNV vakcentrale en kwartiermaker van De Normaalste Zaak) gaan in gesprek over de regionale invulling van landelijke afspraken, specifiek met betrekking tot het creëren van extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Prominente werkgevers zullen op dit gesprek reflecteren en laten zien hoe het werkt in de praktijk.

Dennis van der Laan (trotse ondernemer Installatiebedrijf Van der Laan Zwaag en oprichter van Xpedition Gold) neemt de aanwezigen in een inspiratiesessie mee naar de wereld van ondernemen en topsport.

In verschillende werksessies krijgt u verdieping op actuele thema's als het Huis van het Werk, Jeugd Werkt, Samenwerking Uitzendbranche, Social Return on Investment, Sectorplannen, Technisch Talent Werkt, Samen sterk voor werk in Zorg & Welzijn en Werkgeversdienstverlening.

De Regiowerktop wordt gehouden op maandag 23 juni 2014 van 14.00-17.30 uur bij Hogeschool Inholland te Alkmaar. De bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor werkgevers, onderwijs- en overheidsorganisaties. Deelname is kosteloos.

Wij nodigen u van harte uit om u te laten inspireren, informeren en mee te denken. U kunt zich hier alvast aanmelden* - via www.rpa-nhn.nl/regiowerktop. De officiële uitnodiging en het programma volgen eind mei 2014.

* Toegang tot de Regiowerktop is alleen mogelijk met een bewijs van bevestiging. Werkgevers en directe partners van het RPA-NHN krijgen voorrang. Overige deelnemers worden op een wachtlijst geplaatst. Alle aanmelders krijgen uiterlijk een week voor aanvang bericht.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl