Business Nieuws: 21 mei 2014 Dutch Lily Days 2014 - Dinsdag 20 t/m vrijdag 23 mei 2014

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 mei 2014 is Nederland weer even Lelieland. Op staan deuren gastvrij open voor een (hernieuwde) kennismaking met de actuele stand.

Het is niet overdreven om te stellen dat de Dutch Lily Days de etalage zijn van de mondiale lelieteelt. De lelie behoort tot de belangrijkste sierteeltgewassen van Nederland. Met veel innovatieve bedrijven in de sector verandert het assortiment continu. Daarom zijn de Dutch Lily Days een goed ijkmoment. Welke nieuwe, veelbelovende introducties en soortkruisingen staan er op stapel? En hoe verhouden die zich tot de bestaande rassen in het assortiment? De toekomst van het lelieassortiment krijgt in deze dagen vorm.

De zestien actieve bedrijven doen er alles aan om de belangstelling van de consument groot te houden. Die passie voor de lelie deelt iedereen tijdens de Dutch Lily Days. Voor meer informatie zie de website van Dutch Lily Days - www.dutchlilydays.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl