Business Nieuws: 21 mei 2014 Bijeenkomst MKB'ers in de deltatechnologie op 11 juni 2014

Deltares organiseert op 11 juni 2014 een bijeenkomst speciaal voor mkb-ondernemers die actief zijn in de deltatechnologiesector. Innovatie en de samenwerking met de kenniswereld staan hierbij centraal. Tijdens de bijeenkomst krijgen de ondernemers informatie over de plannen van de Topsector Water en Climate-KIC en hoe zij daarbij kunnen aanhaken. Naast inhoudelijke presentaties en praktijkervaringen, wordt ook uitgebreid ingegaan op de financieringsmogelijkheden.

Innovatie-voucher van 25.000 euro beschikbaar

Door Climate-KIC wordt tijdens het event de wedstrijd 'Business in Water' georganiseerd waarbij mkb-ondernemers hun idee voor een innovatie kunnen pitchen. De beste pitch wordt beloond met een innovatie-voucher van 25.000 euro.

Het event wordt op 11 juni 2014 gehouden van 14.00 tot 16.30 uur bij Deltares in Delft en is gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is verplicht via .

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl