Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 04 juni 2014 Plaatsingsbonus voor ondernemers in Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Wilt u als ondernemer jongeren helpen die op zoek zijn naar een betaalde baan, leerwerkbaan of een werkervaringsplek? Dan biedt de gemeente Den Helder u het succesvolle instrument om u te helpen aan betaalbare arbeidskrachten: De Plaatsingsbonus.

De plaatsingsbonus varieert van Ä 1000,- tot Ä 2000,- euro naar rato op jaarbasis voor maximaal 1 jaar per jongere en is bedoeld als tegemoetkoming in de loon-, opleidingskosten en begeleiding van de jongere op de werkvloer.

Hiermee wordt de afstand tot de arbeidsmarkt verkleind. Het aantrekkelijke aan de plaatsingsbonus is dat u kunt stapelen: de bonus komt bovenop bestaande overheidsregelingen en subsidies.

Om voor deze bonus in aanmerking te komen dient de jongere aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Meer informatie hierover staat op www.lerenindekop.nl of subsidiecalculator.nl. Telefonisch kunt u contact zoeken met Selma de Koning of Brenda van der Baan van gemeente Den Helder. Tel.: 0223 678439 of 06-13 76 48 33.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl