Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 26 juni 2014 Kennismiddag akkerbouw voor handelsbedrijven bij Oostwaardhoeve (Slootdorp) op donderdag 10 juli 2014

Proeftuin Zwaagdijk logoBron: Proeftuin Zwaagdijk - Hierbij nodigen wij u uit voor deelname aan een unieke kennismiddag akkerbouw voor handelsbedrijven bij de Oostwaardhoeve op donderdag 10 juli 2014. Deze dag wordt georganiseerd door Proeftuin Zwaagdijk, LTO Noord en Proefboerderij Oostwaarhoeve. Specialisten van meer dan twintig fabrikanten, leveranciers en zaadbedrijven zijn aanwezig om proeven op het gebied van o.a. gewasbescherming, bemesting en rassen toe te lichten. De specialisten brengen duidelijkheid in het brede pakket van producten wat zij aanbieden.

Programma

Toelichting veldproeven

De opdrachtgevers van de veldproeven krijgen deze middag de gelegenheid om hun proeven te presenteren aan u. De volgende proeven komen o.a. aan bod:

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 7 juli 2014. Mochten er vragen zijn neem dan contact op met Ronald Hand via 0228 56 31 64 of . Graag tot 10 juli 2014. U bent van harte welkom!

Locatie

Proefboerderij Oostwaardhoeve
Nieuwsluizerweg 41B
1774 PE Slootdorp

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl