Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 04 juli 2014 Energy Innovation Park lanceert nieuwe website

Om alle ontwikkelingen rondom het Energy Innovation Park te kunnen volgen, heeft het Park een nieuwe site gelanceerd. De ontwikkelingen op het Energy Innovation Park in Alkmaar zijn in volle gang.

Deze week is de nieuwe website gelanceerd www.energypark.nl waar alle informatie over de ontwikkelingen op en rond het Park terug te vinden zijn.

Energy Innovation Park is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die gelieerd zijn aan de energiebranche of een sterke relatie kennen tussen energie en hun bedrijfsproces. Daarnaast is het de broedplaats voor hoogtechnologische en innovatieve bedrijven. De locatie bindt grote bedrijven aan zowel startende als reeds gevestigde bedrijven en toeleveranciers.

Voor meer informatie over Energy Innovation Park bezoek onze website: www.energypark.nl (bron: Energy Board Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl