Business Nieuws: 04 juli 2014 Energy Innovation Park lanceert nieuwe website

Om alle ontwikkelingen rondom het Energy Innovation Park te kunnen volgen, heeft het Park een nieuwe site gelanceerd. De ontwikkelingen op het Energy Innovation Park in Alkmaar zijn in volle gang.

Deze week is de nieuwe website gelanceerd www.energypark.nl waar alle informatie over de ontwikkelingen op en rond het Park terug te vinden zijn.

Energy Innovation Park is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die gelieerd zijn aan de energiebranche of een sterke relatie kennen tussen energie en hun bedrijfsproces. Daarnaast is het de broedplaats voor hoogtechnologische en innovatieve bedrijven. De locatie bindt grote bedrijven aan zowel startende als reeds gevestigde bedrijven en toeleveranciers.

Voor meer informatie over Energy Innovation Park bezoek onze website: www.energypark.nl (bron: Energy Board Noord-Holland Noord)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl