Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 juli 2014 Vooraankondiging symposium: 'Van proton naar radiofarmacon' - 17 september 2014

Op woensdag 17 september 2014 vindt in het AFAS Stadion te Alkmaar het symposium 'Van proton naar radiofarmacon' plaats. Cyclotron MCA BV en de afdeling nucleaire geneeskunde van het Medisch Centrum Alkmaar hebben in samenwerking met Stichting Holland Health een programma samengesteld met nationale en internationale sprekers.

Cyclotron MCA is een BV die volop in beweging is. De belangrijkste ontwikkelingen worden tijdens dit wetenschappelijke symposium graag met u gedeeld. Wij hopen u allen te zien in de namiddag van 17 september 2014. De officiële uitnodiging met meer informatie over het programma en de wijze waarop ingeschreven volgt binnenkort en zal te vinden zijn op www.hollandhealth.nl. (Bron: Holland Health)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl