Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 juli 2014 De inschrijving voor de NHN Business Awards 2014 is geopend

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Vanaf vandaag kunnen alle bedrijven en culturele initiatieven in Noord-Holland Noord zich inschrijven om kans te maken op de NHN Business Awards. Op 9 oktober 2014 worden de NHN Business Awards uitgereikt in Chateau Marquette te Heemskerk.

Er zullen deze avond 3 Awards uitgereikt worden:

Alle ondernemers en culturele instellingen in Noord-Holland Noord mogen zich inschrijven. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Inschrijven kan tot 18 augustus, waarna de jury zich erover gaat buigen.

De Awards zullen voorafgegaan worden door een VIP diner en uitgereikt worden tijdens een Venetiaans Bal Ė Moderne Stijl. Dit wil zeggen dat we van alle gasten verwachten dat ze zich stijlvol kleden voor een gala, geïnspireerd door het prachtige, historische Venetiaanse Bal.

Het Chateau Marquette zal voor deze gelegenheid dan ook van binnen en van buiten in de sprookjesachtige sfeer van het Venetiaans Bal gebracht worden.

Kosten noch moeite worden gespaard om het bal van het jaar neer te zetten voor u. Dankzij onze Partners is het bal voor alle ondernemers gratis toegankelijk.

Reserveren is wel noodzakelijk.

We verwachten 350 - 400 gasten.

Hoofdspreker is Maurice de Hond en de algemene presentatie is in handen van een presentator van RTVNH, waar de naam nog bekend van zal worden gemaakt.

Planning van de avond: 17.00 inloop
18.00 start VIP Diner
19.00 start Venetiaans Bal
20.00 einde VIP Diner
20.30 Start NHN Business Awards programma
20.35 Maurice de Hond
20.55 Start uitreiking NHN Business Awards
21.30 Einde uitreikingen

Vervolg Venetiaans Bal

Start Wijnproeverijen

00.00 Einde feest

RTVNH is MediaPartner van de NHN Business Awards en zal naast reclame op radio en tv de filmpjes van de genomineerden uitzenden en een sfeerreportage maken van het feest, die ook uitgezonden wordt.

De website www.nhn-businessawards.nl is vanaf nu online.

Bron: Meerbusiness NHN

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl