Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 juli 2014 BloembollenWEB biedt een schat aan informatie voor de bloembollensector

In BloembollenWEB.nl kunt u snel en eenvoudig informatie vinden over bloembollen. Er is informatie bijeengebracht over afzet- en afzetbevordering, bedrijfsleven, bedrijfsvoering, dossiers, gewassen, onderzoek, onderwijs en scholing en teeltmanagement. Een belangrijk onderdeel van de website is een uitgebreide kennisbank bloembollen met veel informatie over de sector. BloembollenWEB.nl is een initiatief van de Bollenacademie, met de partners KAVB, Anthos, Wellancollege, Clusius College en Wageningen UR (PPO).

De samenwerking met Groen Kennisnet geeft toegang tot vele digitale bronnen, zoals full text van vakbladartikelen, onderzoeksrapporten, posters enz.

Om meer te weten te komen over een bepaald onderwerp heeft BloembollenWEB een uitgebreide zoekfunctie. Daarnaast kan in het hoofdmenu één van de acht hoofdthema's worden geselecteerd.

De kennisbank bevat veel links naar externe pagina's. BloembollenWEB.nl is één ingang voor alle relevante informatie voor de bloembollensector. (Bron: Praktijkonderzoek Plant & Omgeving)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl