Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 17 juli 2014 Flexwerken bij Hollands Kroon

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - De gemeente Hollands Kroon is in 2013 begonnen met een pilot voor een beperkte groep ZZP-ers om te komen flexwerken in het kantoor aan de Burgemeester Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna.

De pilot willen wij verlengen maar ook uitbreiden. Iedere ZZP-er die gebruik wil maken van de mogelijkheid om te komen flexwerken is van harte welkom. Als gemeente willen wij op deze manier beginnende ondernemers een handje helpen om van hun initiatief een succes te maken. Het reserveren van een spreekkamer of vergaderruimte is niet mogelijk. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de accountmanagers bedrijven via

Deelstoel

Hollands Kroon biedt naast de ZZP-ers ook ambtenaren van andere overheidsorganisaties de mogelijkheid om te komen flexwerken. Via Deelstoel kun je als ambtenaar gratis werken bij andere overheidsorganisaties. Dit initiatief past binnen het concept van Het Nieuwe Werken. Deelstoel geeft onze organisatie de mogelijkheid om werkplekken en kennis te delen binnen de overheid. Via de website www.deelstoel.nl kunnen ambtenaren aan de slag bij ons of een andere overheidsinstantie. Natuurlijk doen wij het als Hollands Kroon net even anders.

Wij vinden het niet nodig dat ambtenaren zich van te voren aanmelden via de website van Deelstoel. Staat u op de stoep? Bel even aan en u wordt binnengelaten. Op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur zijn onze deelstoelen beschikbaar. Natuurlijk zijn dit geen echte deelstoelen, de ambtenaren mogen door het hele Kroondomein een plekje zoeken. Benieuwd naar Deelstoel? Kijk dan eens op: www.deelstoel.nl. Wij hopen een heleboel Deelstoelers te mogen verwelkomen!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl