Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 29 juli 2014 De Noordzeeboerderij als Nationaal Icoon

Noordzeeboerderij.nl logoBron: Noordzeeboerderij.nl - NIOZ dient aanvraag in voor Noordzeeboerderij als Nationaal Icoonproject "Innoveren zit Nederlanders al eeuwen in het bloed. We moesten wel inventief zijn om te overleven. Ons land zou immers niet bestaan zonder ingenieuze gemalen en indrukwekkende deltawerken. Ooit baanbrekend, nu bewezen innovaties waar we internationaal bekend om staan en die we wereldwijd exporteren.", zo vertelt Minister van Economische Zaken Henk Kamp.

In lijn met Nederlandse innovaties zoals de kunstnier, de CD en de Deltawerken is de Noordzeeboerderij voorgesteld als Nationaal Icoon. De aanvraag is begin juli 2014 door het NIOZ ingediend in samenwerking met de Stichting Noordzeeboerderij.

Mocht de Noordzeeboerderij als Nationaal Icoon verkozen worden dan betekent dit veel internationale aandacht. In november 2014 zal de verkiezing zijn in de Ridderzaal.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl