Business Nieuws: 01 augustus 2014 Wijziging stimuleringsregeling Asbest eraf, zonnepanelen erop

Per 1 juli 2014 is de stimuleringsregeling Asbest eraf, zonnepanelen erop gewijzigd. Nieuw is dat naast agrariërs nu ook voormalig agrarisch ondernemingen en eigenaren van een voormalig agrarisch bouwblok een subsidieaanvraag kunnen doen.

Daarnaast is ook het subsidiebedrag per m2 verhoogd, zijn de voorwaarden van de regeling versoepeld en is de aanvraagperiode verlengt tot 1 september 2015 .

Om gebruik te kunnen maken van de regeling, heeft een aanvrager ook de hulp van de gemeente nodig. De gemeente dient een bewijs en verklaring af te geven dat het om een agrarisch bouwblok of een voormalig agrarisch bouwblok (vanaf 1993) betreft. De vereisten voor het bewijs, een voorbeeldverklaring en meer informatie over de regeling zijn te vinden op de website www.asbestvanhetdak.nl (Bron: Servicepunt Duurzame Energie)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl