Business Nieuws: 11 augustus 2014 Voorlichtingsbijeenkomst op 22 augustus 2014 voor lokale installateurs en leveranciers vanwege vierde veiling zonnepanelen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Speciaal voor installateurs en leveranciers van zonnepanelen organiseren de gemeenten uit Noord-Holland-Noord een regionale informatiebijeenkomst.

Er is de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan met groepsaankopen van zonnepanelen via een veiling onder de titel SamenZonneEnergie, opgezet door iChoosr. Komend najaar houdt iChoosr zelfstandig de vierde veiling in Noord-Holland. Speciaal voor de installateurs en leveranciers van zonnepanelen organiseren de gemeenten uit Noord-Holland-Noord een regionale informatiebijeenkomst op vrijdag 22 augustus 2014 tussen 9.30 en 11.00 uur. iChoosr is uitgenodigd om de marktpartijen te informeren hoe ze zich kunnen voorbereiden op de komende veiling. Er wordt ingegaan op hoe de inkoop/aanbesteding binnen de veiling werkt, welke voorwaarden gelden en hoe ze zich kunnen inschrijven. Na een presentatie is er volop ruimte voor vragen aan iChoosr.

De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Medemblik, Dick Ketlaan 21 in Wognum.

De ondernemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan:

onder vermelding ĎProfessionals zonnepanelen bijeenkomst 22 augustusí.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl