Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 14 augustus 2014 Nog ruimte voor deelnemers Groene Stadsfestival in Schagen op koopzondag 28 september 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Het 'groene Stadsfestival' van Schagen wordt gevierd op koopzondag 28 september 2014. Er zijn nog enkele gratis plaatsen beschikbaar. Die zondag staan De Markt en de Gedempte Gracht geheel in het teken van duurzaamheid, biologische producten en goede doelen. Wie nog mee wil doen met een kraam, kan nog net op tijd zijn. Er zijn nog enkele (gratis) plaatsen beschikbaar.

Het festival laat je zien, proeven en beleven hoe leuk 'groen' kan zijn. Er is entertainment, er zijn creatieve workshops, gratis hapjes en drankjes én een gratis goodie bag. De deelnemers bieden een grote variëteit aan duurzame of biologische producten en geven deskundig advies aan de bezoekers. Er is onder meer een recycle workshop voor kinderen en er is een parcours uitgezet voor elektrisch fietsen. Ook de gemeente is aanwezig met informatie over subsidie voor energiebesparende maatregelen. Daarnaast zijn kramen gereserveerd voor lokale instellingen en organisaties die zich inzetten voor goede doelen. Wie duurzaam actief is en zich wil presenteren: er zijn nog kramen vrij. De kramen worden gratis ter beschikking gesteld aan de deelnemers. De enige eis is dat zij duurzame, fairtrade of biologische producten moeten hebben.

Het Millenniumcomité Schagen organiseert dit Groene Stadsfestival, samen met gemeente Schagen. De markt begint om 12.00 en eindigt om 17.00 uur. Voor meer informatie over het Stadsfestival en het reserveren van een kraam of standplaats kunt u een berichtje sturen aan: Henriëtte Vrisekoop, Bevelandseweg 84,1733 AX Heerhugowaard of via mail aan of telefonisch via 072-572 97 94.

Het Groene Stadsfestival Schagen wordt georganiseerd door Good! Events for Better Living in opdracht van het Millenniumcomité en de gemeente Schagen.

Sinds 2008 is Schagen Millennium Gemeente. Een Millennium Gemeente werkt op lokale schaal samen met stichtingen, bedrijven en betrokken personen aan de Millenniumdoelen van de Verenigde Naties. Schagen Millennium Gemeente streeft ernaar bij te dragen aan minder honger en armoede, een duurzaam leefmilieu en meer eerlijke handel.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl