Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 18 augustus 2014 Scholingsplan sector Zorg NHN goedgekeurd

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Eind mei 2014 heeft werkgeversvereniging ZWplus een sectorplan Zorg voor de regio Noord-Holland Noord ingediend bij het Agentschap SZW. Het plan, dat betrekking heeft op de sectoren VVT, GGZ en GHZ, is gericht op scholing en heeft tot doel 1651 zorgmedewerkers een scholingstraject te laten doorlopen. Hierdoor kunnen deze medewerkers in de toekomst beter behouden blijven voor de sector, sluiten zij beter aan bij de vraag op de arbeidsmarkt en kunnen zij hun competenties en hun weerbaarheid op de arbeidsmarkt verhogen. Voor het plan is het totaal beschikbare bedrag van 2,4 miljoen euro aan subsidie aangevraagd.

Nu de positieve beschikking is afgegeven, kan het nader uitwerken van de uitvoering in de regio Noord-Holland Noord starten!

Aanvraag indienen

Werkgevers die nog geen aanvraag voor een deel van het toegekende cofinancieringsbedrag hebben ingediend kunnen dit tot uiterlijk 22 augustus alsnog doen. Hiervoor kunnen zij contact opnemen met Ingrid Sluijs: .

Meer informatie over het sectorplan en het indienen van een aanvraag is te vinden op de website van ZWplus - http://www.zwbanen.nl/pagina/sectorplan

Informatiebijeenkomst

In september 2014 zal voor de aanvragers een bijeenkomst worden georganiseerd waarin zij worden geïnformeerd over het vervolgtraject omtrent hun aanvraag en de praktische afwikkelingen hiervan. De betreffende werkgevers zullen hiervoor op korte termijn een uitnodiging ontvangen.

Het sectorplan Zorg NHN is tot stand gekomen in samenwerking met het Brancheservicepunt Zorg en Welzijn NHN.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl