Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 29 augustus 2014 Masterclass: Agribusiness op 22 september 2014; ondernemen met subsidies

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Op 22 september 2014 organiseert de AgriTechCampus een Masterclass voor ondernemers. Het thema luidt: "Agribusiness; ondernemen met subsidies". De overheid biedt (agrarische) ondernemers met diverse subsidies de helpende hand, maar wat betekent dit voor u als ondernemer? Het doel van deze Masterclass is u te informeren en kennis te laten maken met subsidies voor agrarische ondernemers. Het programma van de Masterclass zal bestaan uit een plenaire sessie waarin de actualiteit en ontwikkelingen in subsidieland aan bod komen. Na de bijeenkomst is er gelegenheid om te netwerken en met partijen in contact te komen die u verder kunnen helpen.

Onderwerpen die tijdens de Masterclass aan de orde komen:

De presentaties worden verzorgd door de heer Robert van Haaften, senior innovatieadviseur van RVO Nederland (RVO; Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), de heer Aad Kraakman, directer Koelhuis WFO en Laan Flora Facilities en de heer Galtjo Geertzema, subsidieadviseur van Flynth Adviseurs & Accountants.

Uw aanmelding kunt u sturen naar: o.v.v. Masterclass Subsidies.

Een bevestiging wordt per mail naar u toegezonden. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u terecht bij Martijn Grosmann, projectleider AgriTech Campus op telefoonnummer 06 54 95 13 13. De beschikbare plaatsen zijn beperkt. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl