Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 03 september 2014 HFR produceert isotopen voor de energie-, olie- en gassector

NRG logoBron: NRG - De komende jaren blijft NRG aan het Amerikaanse QSA Global Inc. isotopen leveren die onmisbaar zijn voor de veiligheid en onderhoud van de infrastructuur binnen de olie- gas- en energiesector. Recentelijk is het meerjarencontract tussen beide partijen afgesloten. Zo worden bijvoorbeeld lassen van leidingen met deze isotopen gecontroleerd die gebruikt worden voor het transport van olie en gas. Zonder deze kwaliteitscontroles kan deze sector niet leveren en hebben gebruikers uiteindelijk geen stroom of brandstof.

QSA Global Inc.(onderdeel van ITW, Fortune 200) is een wereldwijde topspeler die producten en diensten levert om kwaliteitscontroles uit te kunnen voeren door middel van niet-destructief onderzoek. Met de door NRG geleverde industriële isotopen kan de industrie materialen inspecteren en verborgen gebreken zichtbaar maken. Deze controles worden toegepast op bv. lassen van drukpijpleidingen, drukvaten, hoge opslagcapaciteit containers, pijpleidingen, en diverse structurele lassen.

NRG produceert isotopen voor de industriële sector en de medische sector en neemt hiermee een belangrijke positie in op de wereldmarkt. In Europa is NRG marktleider in de productie van medische isotopen. Dagelijks worden 24.000 patiënten geholpen met medische isotopen uit de Hoge Flux Reactor.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl