Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 30 september 2014 Bedrijvengroep Niedorp: Ondernemer van het Jaar 2014

De Bedrijvengroep Niedorp organiseert jaarlijks de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt een commissie aangesteld. De commissie nomineert vijf ondernemingen in de omgeving van Niedorp die dat jaar strijden om de titel Ondernemer van het Jaar! Tevens wordt er elk jaar een thema rondom de genomineerden aangegeven.

Er wordt een periode aangesteld wanneer u kunt stemmen op de vijf genomineerden.

De winnaar zal uiteindelijk volgen uit de stemming.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald.

De stemmentelling gaat als volgt:

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3 De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie.

2014:

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2014 in volle gang. De genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2014 worden bekend gemaakt tijdens de ledenvergadering van de Bedrijvengroep Niedorp op dinsdag 7 oktober 2014.

De publieksstemming zal dit jaar verlopen van 8 december 2014 t/m 31 december 2014.

Een ieder kan eenmaal stemmen via www.bedrijvengroepniedorp.nl.

De uiteindelijke winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2014 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op woensdag 7 januari 2015. (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl