Business Nieuws: 30 september 2014 Bedrijvengroep Niedorp: Ondernemer van het Jaar 2014

De Bedrijvengroep Niedorp organiseert jaarlijks de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt een commissie aangesteld. De commissie nomineert vijf ondernemingen in de omgeving van Niedorp die dat jaar strijden om de titel Ondernemer van het Jaar! Tevens wordt er elk jaar een thema rondom de genomineerden aangegeven.

Er wordt een periode aangesteld wanneer u kunt stemmen op de vijf genomineerden.

De winnaar zal uiteindelijk volgen uit de stemming.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald.

De stemmentelling gaat als volgt:

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3 De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie.

2014:

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2014 in volle gang. De genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2014 worden bekend gemaakt tijdens de ledenvergadering van de Bedrijvengroep Niedorp op dinsdag 7 oktober 2014.

De publieksstemming zal dit jaar verlopen van 8 december 2014 t/m 31 december 2014.

Een ieder kan eenmaal stemmen via www.bedrijvengroepniedorp.nl.

De uiteindelijke winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2014 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op woensdag 7 januari 2015. (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl