Business Nieuws: 01 oktober 2014 Voorzitter RPA-NHN Elly Konijn brengt werkbezoek aan Tetrix

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Woensdag 24 september 2014 vond er een bedrijfsbezoek plaats bij Tetrix Bedrijfsopleidingen in Den Helder. Dit bedrijfsbezoek was georganiseerd door het RPA-NHN en Tetrix. Naast Elly Konijn, voorzitter RPA-NHN en wethouder van de gemeente Alkmaar, waren er vertegenwoordigers aanwezig van het UWV, Espeq en Installatiewerk, Talent voor Techniek, werkgevers en de gemeente Den Helder. Zij lieten zich informeren over de achtergronden en werkwijze van het opleidingsbedrijf Tetrix en gingen in gesprek met leerlingen en met zij-instromers die via het project Divers een technische opleiding volgen.

Vervolgens konden de bezoekers zelf aan de slag met een korte las-les. Na deze technische ervaring volgde er nog een inhoudelijke discussie aangaande jeugdwerkloosheid in de regio Noord-Holland Noord.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl