Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 01 oktober 2014 Voorzitter RPA-NHN Elly Konijn brengt werkbezoek aan Tetrix

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Woensdag 24 september 2014 vond er een bedrijfsbezoek plaats bij Tetrix Bedrijfsopleidingen in Den Helder. Dit bedrijfsbezoek was georganiseerd door het RPA-NHN en Tetrix. Naast Elly Konijn, voorzitter RPA-NHN en wethouder van de gemeente Alkmaar, waren er vertegenwoordigers aanwezig van het UWV, Espeq en Installatiewerk, Talent voor Techniek, werkgevers en de gemeente Den Helder. Zij lieten zich informeren over de achtergronden en werkwijze van het opleidingsbedrijf Tetrix en gingen in gesprek met leerlingen en met zij-instromers die via het project Divers een technische opleiding volgen.

Vervolgens konden de bezoekers zelf aan de slag met een korte las-les. Na deze technische ervaring volgde er nog een inhoudelijke discussie aangaande jeugdwerkloosheid in de regio Noord-Holland Noord.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl